Els Van Damme gestart bij KARUS als financieel, technisch en ICT directeur

Deze maand verwelkomde KARUS Els Van Damme in haar directieteam als financieel, technisch en ICT directeur. Met bijna 20 jaar ervaring als Directeur Gebouwen & Facilitair Beheer bij de Universiteit Gent, brengt Els Van Damme een schat aan ervaring en expertise met zich mee.

"In mijn vorige functie bij de Universiteit Gent was ik verantwoordelijk voor de uitwerking van het vastgoedbeleid en het technisch en facilitair beheer van de campussen en gebouwen," aldus Els. "Mijn kennis en leiderschap zullen zeker van toegevoegde waarde zijn om mijn rol bij KARUS te vervullen."

Els Van Damme

KARUS heeft ambitieuze plannen voor de komende jaren, waaronder diverse bouwprojecten naar aanleiding van het Zorgstrategisch Plan. Dit omvat naast de zorginhoudelijke organisatie ook een ambitieus infrastructureel masterplan waarbij het volledige gespecialiseerde behandelaanbod van de campus Gent (Sint-Denijs-Westrem) en van de campus Melle binnen een periode van 10 jaar samengevoegd wordt op de campus in Melle.

Dit masterplan vormt een grote uitdaging waarbij Els Van Damme, samen met interne medewerkers en externe partners, haar expertise zal inzetten om deze projecten infrastructureel, technologisch en financieel in goede banen te leiden. 

Katlyn Colman, algemeen directeur van KARUS, zegt: "We kijken uit naar de samenwerking met Els Van Damme. Els is zeer mensgericht, wat zeker een positieve impact zal hebben op onze samenwerking en het behalen van onze organisatiedoelen."